Ga naar hoofdinhoud

C.H. Robinson lanceert Navisphere chauffeursapp

C.H. Robinson lanceert haar Navisphere mobiele app voor vrachtwagenchauffeurs in Europa. De app is ontworpen om chauffeurs informatie over hun vracht te laten bekijken en updaten terwijl ze onderweg zijn. De app stuurt de vereiste updates automatisch door en stelt chauffeurs in staat om documenten te scannen en uploaden om betalingsprocessen te vergemakkelijken.

“Bedrijven die producten verzenden vereisen tijdige updates over waar hun zending zich op een bepaald moment bevindt”, zegt Jeroen Eijsink, president van C.H. Robinson Europa. “Vóór Navisphere Driver moesten chauffeurs regelmatig stoppen of onderweg bellen om handmatig traceringsinformatie in te voeren. Nu kan hun telefoon het werk automatisch voor hen doen.”

De mobiele applicatie, beschikbaar voor apparaten van iPhone en Android in de App Store en op Google Play, is specifiek ontworpen voor chauffeurs. De app biedt laadorders aan via eenvoudige sms-notificaties en gebruikt geo-fence-updates en de locatiedienst van de telefoon om automatisch ieder uur bijna real-time laadupdates te versturen, of vaker indien de verzender dit vereist. De tracering duurt net zo lang als de verlading. Tot slot kan de chauffeur de camera van de telefoon en de app gebruiken om papierwerk te scannen en uploaden om de betalingscyclus in gang te zetten.

“We ondersteunen de meeste van de Europese telematicaleveranciers. Dit betekent dat in-cab units direct stopupdates en updates onderweg kunnen versturen naar C.H. Robinson”, voegt Dave Fraas, algemeen manager van de IT-groep van het bedrijf in Europa, toe. “We kijken ernaar uit om dit als extra dienst te bieden aan ons vervoerdersnetwerk, als onderdeel van onze volledige aanbod van robuuste technologie-oplossingen.”

C.H. Robinson ontwikkelt in-house technologie-oplossingen voor de toekomst. Navisphere Driver is een product van Navisphere, een wereldwijd transportmanagementsysteem (TMS), gebouwd om klanten end-to-end zichtbaarheid, efficiëntie en geautomatiseerde rapportage van hun verzendingen over elke regio of elk transportmiddel te bieden. Navisphere en haar producten zijn flexibel en efficiënt en zijn te integreren in bijna alle gestructureerde databestanden of Enterprise Resource Plannen. Het staat klanten en vervoerders toe om snel alle aspecten van de leveringsketen samen te brengen voor lokale en wereldwijde verzendingen.

Door te werken met C.H. Robinson kunnen zowel klanten als vervoerders rekenen op professionele experts die de transportindustrie kennen. Het bedrijf ondersteunt vervoerders om hun efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren door hen toegang te geven tot een van de grootste vrachtnetwerken in Europa. Door processen en interacties te automatiseren, geeft C.H. Robinson verzenders de mogelijkheid om te profiteren van technologie die hun bedrijf wendbaarder en efficiënter maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer