DAF XF is ook ‘Truck van het Jaar’ in Polen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF XF is ook ‘Truck van het Jaar’ in Polen

De nieuwe DAF XF is verkozen tot ‘Truck van het Jaar 2018’ in Polen door de lezers van het vooraanstaande transport magazine Polski Traker. De top-of-the-range DAF truck verdiende de titel met zijn eigentijdse vormgeving, de uiterst moderne technologie, de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen en het uitstekende bestuurderscomfort.

De verkiezing van de ‘Truck van het Jaar’ door Polski Traker is de belangrijkste erkenning in de Poolse transportsector. DAF Trucks ontving de award eerder in 1998, 1999, 2006, 2007 en 2014, waardoor dit alweer de zesde keer is dat DAF de titel heeft gewonnen.

De nieuwe DAF XF werd verkozen tot Poolse Truck van het Jaar vanwege zijn vele innovaties en de ongeëvenaarde transport efficiency. De nieuwe aandrijflijn, de verbeterde aerodynamica, het verder verlaagde eigen gewicht en andere optimalisaties zorgen voor een indrukwekkend 7 procent lager brandstofverbruik. Bovendien roemden de lezers van Polski Traker het nieuwe design van de cabine en het ongekende comfort voor de bestuurder.

Aleksander Głuś, hoofdredacteur van Polski Traker en lid van de International Truck of the Year jury: “De nieuwe DAF XF wordt gekarakteriseerd door indrukwekkende verbeteringen op vrijwel alle vlakken die belangrijk zijn voor zowel de eigenaren als de chauffeurs. Transporteurs waarderen de indrukwekkende brandstof efficiëntie, terwijl de bestuurders het geweldige comfort prijzen. Bovendien kan de titel ook worden gezien als erkenning van DAF’s voortdurende succes in Polen, waar het marktleider is.”

“Deze erkenning is zo waardevol omdat ze wordt toegekend door de eigenaren én chauffeurs van onze trucks”, stelt Richard Zink, directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks. “Ik ben blij dat de lezers van Polski Traker de nieuwe DAF XF hebben uitgeroepen tot hun favoriete truck voor de lange afstanden. Het winnen van de Truck van het Jaar titel in Polen is ook een belangrijke erkenning voor ons toegewijde, professionele dealernetwerk, dat de bekroonde truck met de beste services in de branche ondersteunt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer