Ga naar hoofdinhoud

De Graaf en Heisterkamp bij Fleetrepair

Fleetrepair, het landelijk dekkend netwerk van truckschade specialisten, is gegroeid met twee nieuwe leden. Dit zijn De Graaf Autospuiterij en Schadeherstel in Zwaagdijk en Heisterkamp Truck & Trailer Service in Oldenzaal.

FleetRepair Muynck (4)De twee bedrijven zijn toegetreden vanwege de uitstekende organisatiegraad van Fleetrepair, zo vindt Fleetrepair zelf. Het netwerk van truckschadeherstelbedrijven kent een professionele automatisering en is daarmee in staat de aangesloten bedrijven een goede backoffice te bieden. Hiermee kan Fleetrepair een goed antwoord bieden op stimulering van schades door verzekeraars. Bovendien heeft Fleetrepair een goede landelijke dekking. De Graaf Autospuiterij en Schadeherstel in Zwaagdijk heeft heel bewust gekozen voor het netwerk en de werkwijze van Fleetrepair. Door zich aan te sluiten is het bedrijf goed voorbereid op de veranderende afwikkeling van truckschades, aldus Rober van Straalen: “Ik heb me afgevraagd waar ons bedrijf over 10 jaar staat. De schadeafwikkeling van schades zal veranderen met een toenemende stimulering door verzekeraars. Hierbij geloof ik in het systeem van Fleetrepair.

De Graaf Autospuiterij en Schadeherstel is onderdeel van de Van Straalen en De Vries Transport.

De Graaf Autospuiterij en Schadeherstel
Groothandelsmarkt 8
1681 NN Zwaagdijk

Heisterkamp Truck & Trailer Service in Oldenzaal heeft voor Fleetrepair gekozen om goed voorbereid te zijn voor een professionelere afwikkeling van truck en trailerschades. John Mulder verwacht een groeiende schade stimulering: “Door lid te zijn van een landelijk netwerk kunnen we beter inspelen op de stimulering door verzekeraars. Wij hebben bewust gekozen voor Fleetrepair vanwege de professionele automatisering. Daarnaast verwachten wij als onderdeel van de keten onze markt te kunnen verbreden. Trucks en Trailers die hier komen voor schadeherstel hebben ook onderhoud nodig.”

Heisterkamp Truck & Trailer Service in Oldenzaal is onderdeel van Heisterkamp Transportation Solutions. Het bedrijf is landelijk en internationaal actief en beschikt over een Breakdown Service 24/7 met een netwerk van meer dan 15.000 partners in Europa. Dit voor de eigen vloot en de vloot van derden.

Heisterkamp Truck & Trailer Service
Hanzepoort 8
7575 DB Oldenzaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer