Ga naar hoofdinhoud

DKV en TomTom presenteren Eco Bundle

DKV Euro Service gaat samenwerken met fabrikant van navigatieapparatuur TomTom. De expertise van TomTom op gebied van autokaarten, navigatie, verkeer en trajectcontrole alsmede de ervaring van DKV met het leveren van verzorging onderweg vormen de basis voor het app-gebaseerde productpakket DKV EcoBundle, dat naar verwachting in 2019 voor TomTom Bridge-toestellen beschikbaar komt.

Het resultaat is een combinatie van de apps DKV Eco Driving en DKV Refuel Planning, samengebracht in het DKV Bonification systeem. DKV Eco Driving werkt op basis van telematicagegevens waarmee chauffeurs geholpen worden een efficiëntere rijstijl te ontwikkelen. DKV Refuel Planning leidt truckers via de kortste en gunstigste route naar het voordeligste tankstation. “Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking een goede start is voor het brengen van synergie op gebied van digitale oplossingen en om truckers te helpen profiteren van een efficiëntere rijstijl”, zegt Dr. Hendrik Rosenboom, Chief Digital Officer en Managing Director van het DKV Mobility Services Business Center. “Onze kennis op gebied van Europa-brede verzorging onderweg samen met de expertise van TomTom op het terrein van navigatie en routebepaling sluiten naadloos op elkaar aan.”

Vanaf 2019 komen DKV Eco Driving en DKV Bonification voor alle DKV landen beschikbaar. DKV Refuel Planning zal echter vervolgens stapsgewijs vrijkomen, afhankelijk van de prijsvermeldingsopties van het betreffende land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer