Ga naar hoofdinhoud

Doek valt voor naam Wim Bosman

De naam Wim Bosman, ruim vijftig jaar gezien op de internationale wegen, wordt met ingang van volgende week niet meer gebruikt voor de gelijknamige Wim Bosman Groep. De logistiek dienstverlener, in 2011 overgenomen door Mainfreight, gaat voortaan onder de naam Mainfreight door het leven.

Wim Bosman heeft bureau al opgeruimdIn 1963 kocht Wim Bosman, oprichter van de Wim Bosman Groep, zijn eerste vrachtwagen. In 53 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke logistiek dienstverlener in Europa, met meer dan 2.000 gemotiveerde teamleden. In april 2011 werd de Wim Bosman Groep aangekocht door Mainfreight en als gevolg van deze overname werd de organisatie een wereldwijde speler, ondersteund door een krachtig netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden. In de afgelopen vijf jaar hebben we nieuwe vestigingen geopend in Bergen op Zoom (Nederland), Cluj-Napoca (Roemenië), Frankfurt en Gelsenkirchen (Duitsland), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Poznań/ Luboń (Polen). Naast deze uitbreiding van onze vestigingen in Europa, zijn ook onze zee- en luchtvracht Air & Ocean-vestigingen in Rotterdam en Antwerpen van adres veranderd en is de naam van de bestaande vestigingen van Wim Bosman in Frankrijk, Oekraïne, Polen en Rusland reeds veranderd in Mainfreight.

Transport en logistiek is een van de snelst groeiende industrieën in de wereld met grote multinationale concurrenten. Door deze naamswijziging zal de organisatie haar wereldwijde diensten kunnen uitbreiden voor zowel bestaande als toekomstige klanten. Mainfreight is gebouwd op een 100 jaar oude visie met ‘Passie is alles mogelijk’ als uitgangspunt. De organisatie richt zich op het op tijd en schadevrij leveren van vrachtzendingen en op Wim Bosmanhet snel en eerlijk oplossen van eventuele problemen, wanneer die zich voordoen. De naamswijziging geeft de huidige en de toekomstige richting van de Wim Bosman Groep duidelijk aan, omdat het zorgt dat de kracht van beide organisaties optimaal wordt benut en beide merkidentiteiten op elkaar aansluiten.

De nieuwe naam versterkt de uitstekende kwaliteit en efficiënte logistieke diensten aan alle klanten wereldwijd. Met vestigingen in Azië, Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten zal de Wim Bosman Groep zijn geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden kunnen optimaliseren. De naamswijziging plaatst de organisatie in een betere positie om verder te groeien.

Nieuwe Mainfreight trucks en trailers voor Wim BosmanIn december 2016 veranderen we de naam van de Wim Bosman Groep officieel in Mainfreight. Dit zal geen gevolgen hebben voor onze klanten, omdat we nog steeds dezelfde werknemers hebben, die dezelfde kwaliteit en service bieden als in de afgelopen 53 jaar. Onze klanten kunnen zoals gewoonlijk rekenen op uitstekende toeleveringsmogelijkheden en een enthousiast team dat zich richt op prestaties en kwaliteit. De Wim Bosman Groep is trots om Mainfreight te zijn!

 

Eén reactie op “Doek valt voor naam Wim Bosman

  • Wim

    Geachte vrachtwagen (27-BBF-1 ) chauffeur van de firma Wim Bosman, op de weg van oldenzaal naar Enschede. Zou u in het vervolg niet zo dicht op iemands bumper willen kruipen en als ik een bus voor laat gaan in de bebouwde kom is het totaal overbodig om te claxoneren, die bus had gewoon voorrang en omdat U zo dicht achter mij zat ging het bijna mis. Nooit meer doen, dank U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer