Ga naar hoofdinhoud

Doorstart voor J. Middelkoop

Het failliete transportbedrijf J. Middelkoop uit Nieuw-Vennep is gered. Het overgrote deel van het personeel kan aanblijven, meldt de nieuwe eigenaar Vincent van ’t Schip, tevens directeur-eigenaar van VTSV Logistics.

J. Middelkoop LogisticsVan ’t Schip wil zich onder de licht aangepaste naam J. Middelkoop Logistics gaan richten op de niches waar het bedrijf al in actief was. Middelkoop Logistics is gespecialiseerd in het transport van met name landbouw-machines, welke tak de komende tijd verder zal worden verdiept en verbreed tot een divisie machinetransport. De tweede specialiteit van het bedrijf richt zich op luchtvracht en distributie voor relaties op en rond Schiphol. De ervaring Van’t Schip moet helpen om de positie in deze sector verder te versterken. Van ’t Schip toont zich wel reëel, hij wil ‘allereerst consolidren en daarna verder uitbreiden’.

Middelkoop Logistics  zal verder volgens Van ’t Schip gaan innoveren met safety en security, zodat de transporten  worden uitgevoerd met moderne tools en systemen, waardoor secured cargo kan worden gerealiseerd. Het bedrijf blijft gevestigd in Nieuw Vennep op de huidige locatie.

Een vordering van de Belastingdienst deed J. Middelkoop BV vorige maand de das om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer