Foto’s: Supersportieve Renault T-High R.S. Racing • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Supersportieve Renault T-High R.S. Racing

Renault Trucks en de sportafdeling van de Franse autofabrikant, Renault Sport Racing, hebben de handen ineengeslagen om samen een speciale editie van de Renault Trucks T te produceren: de T-High Renault Sport Racing. Deze special edition, met de kenmerkende gele Sirius verf – de iconische kleur van het F1 Renault Sport Racing-team – wordt beperkt tot 99 voertuigen.

De T-High Renault Sport Racing wordt geproduceerd in de fabriek in Bourg-en-Bresse en heeft, net als alle andere Renault Trucks, de Guaranteed Made in France-certificering. Behalve de opvallende gele kleur heeft de truck ook het gele en zwarte ruitdesign dat de grafische identiteit van de Renault Sport-modellen vormt.

De T-High Renault Sport Racing heeft in zijn uiterlijk verschillende texturen en tinten zwart die contrasteren met het geel: de buitenspiegels van de T-High Renault Sport Racing hebben een laag glanzende zwarte verf gekregen, net als de merkdiamant en de radiatorgrille. Om het sportieve ontwerp van het voertuig te benadrukken, is de gele en zwarte ruit opnieuw op de zijdeflectors te zien. Last but not least, elk voertuig van deze gelimiteerde serie heeft een genummerde zwarte ID-plaat.

De cabine is ook speciaal ontworpen, met apparatuur van het hoogste niveau en gele en zwarte kleuren die passen bij de buitenkant. De Recaro-stoelen en het stuurwiel zijn beide bekleed met zwart leer met geel stiksel. Het stapelbed en de vloermat hebben ook gele stiksels, terwijl het panoramische dashboard een carbon afwerking heeft en de ventilatoren in geel zijn omcirkeld. En om het sportieve uiterlijk compleet te maken, is de veiligheidsgordel voorzien van een gele sleeve

De T-High Renault Sport Racing combineert comfort aan boord, rijplezier en prestaties. De truck heeft met de High-cabine een volledig vlakke vloer en is uitgerust met een 13 liter 520 pk motor en een geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer