Foto’s + VLOG: Eerste rit met de Ford F-Max! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s + VLOG: Eerste rit met de Ford F-Max!

TTM.nl was onlangs als eerste in de gelegenheid kennis te maken èn te rijden met de Ford F-Max, de spectaculaire nieuwe lange-afstandstruck van Ford. Dat was een prima ervaring, maar slecht nieuws is er ook: de F-Max komt (voorlopig) niet naar Nederland.

TTM.nl kon eind augustus al rijden met de F-Max, maar moest naam en het interieur van de cabine nog geheim houden. De eerste rij-indruk en de foto’s van de cabine plaatsen we hieronder, een complete rij-impressie leest u zeer binnenkort in TTM.nl magazine.

Ford Trucks belooft al jarenlang dat haar in Turkije bij Otosan vervaardigde vrachtwagens in West-Europa op de markt zouden komen. Met de F-Max hadden we goede hoop dat dit eindelijk echt ging gebeuren, maar Ford Otosan topman Haydur Yenigün moest ons teleurstellen: “De nieuwe Ford F-Max komt naar Nederland, echt, dat beloof ik. Maar nu nog niet. We werken hard aan het verkennen van de West-Europese markt, aan het bekijken van de afzonderlijke landen en wat de beste manier is om de F-Max op de markt te brengen. Daar nemen we de tijd voor en we doen het ook zeer zorgvuldig. Want een marktentree kun je maar één keer maken, en dan doen we het liever meteen goed.” Wie vanuit Oost-Europa, want daar is de F-Max wel verkrijgbaar, naar Nederland komt gereden, kan wel terecht bij vijf a zes servicepunten van Tip Trailer, waar Ford Trucks een service-overeenkomst mee afgesloten heeft.

3 reacties op “Foto’s + VLOG: Eerste rit met de Ford F-Max!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer