Ga naar hoofdinhoud

GEBA Trans koopt voor het eerst eigen opleggers

GEBA Trans uit Venlo reageert op de krapte in de transportmarkt door voor het eerst eigen opleggers te kopen. Het gaat om tien Schmitz Cargobull opleggers bij T’rent uit Venlo. De schuifzeilopleggers met schuifdak voldoen aan alle ladingszekeringseisen en zijn door de Cargobull telematica gekoppeld aan de thuisbasis. De eerste van deze nieuwe opleggers zijn geleverd in week 22.

Voor het bedrijf een nieuwe stap. Fred Spijksma, directeur van GEBA Trans: “Dit zijn onze eerste eigen opleggers. Hiermee laten we zien continu in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. We willen onze klanten ook geven wat we ze beloven. De verwachting is dat de krapte in de markt een blijvend karakter heeft, en daar moeten we op reageren.”

In oktober 2017 heeft GEBA Trans al de keuze gemaakt om het aantal vaste charters uit te breiden. Het bedrijf wil er op deze manier voor zorgen dat de hoge mate van leverbetrouwbaarheid gecontinueerd kan worden. “We hebben de keuze voor het uitbreiden van de vaste charters gemaakt om in te spelen op de toenemende krapte in de markt. Een aantal vaste charters reden eerst met huurtrailers. We willen uiteraard graag onze eigen naam laten zien op de Europese wegen en bij onze klanten. Dus ook om die reden hebben we gekozen voor de aanschaf van deze opleggers”, zegt Fred Spijksma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer