Ga naar hoofdinhoud

Geen vakbeurs Equipvak in 2017

Er komt dit jaar geen editie van Equipvak, de vakbeurs voor werkplaatsequipment, carwash en tools die vorig jaar zijn debuut maakte.

De beurs is een initiatief van de leden van het RAI Equipment Platform en die leden zien te weinig draagvlak voor een nieuwe beurs in 2017, zegt Martijn van Eikenhorst, sectiemanager van RAI Equipment. “Equipvak wordt gedragen en georganiseerd door de leden en die hebben besloten het evenement niet op te zetten. Die besluitvorming is hun gekozen werkwijze. Eerst bepalen of er consensus is onder de leden en dan pas iets organiseren. Bij andere evenementen zie je vaak dat men eerst gaat organiseren en vervolgens alles weer af kan zeggen. Hier is dat dus anders.” Het niet plaatsvinden van Equipvak 2017 zegt volgens Van Eikenhorst niets over de verdere toekomst van het evenement. “Het kan goed zijn dat in 2018 de leden de tijd wel rijp achten voor editie van Equipvak. Ook sluit ik niet uit dat leden van het RAI Equipment Platform aansluiten bij andere events als bijvoorbeeld de MobiliteitsRAI. Daarin zijn ze vrij.”

Eén reactie op “Geen vakbeurs Equipvak in 2017

  • Cees

    Allereerst zijn de mensen beursmoe, daarbij speelt internet een rol je kan er van alles vinden. Om bezoekers van de stoel te krijgen heb echt nieuws nodig dat is vaak moeilijk. Ook staan veel bedrijven niet te wachten op investeringen, alleen als het noodzakelijk is.
    Je kan nu eenmaal de Euro maar eenmaal uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer