Nieuws

Het CBR en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat voeren in de maand drie onderzoeken uit naar autorijden met ADHD/ADD, epilepsie of diabetes; ze zijn bedoeld om in kaart te brengen wat de ervaringen zijn van autorijden met deze aandoeningen. De instanties zijn op zoek naar automobilisten en chauffeurs die mee willen doen aan het onderzoek.

Met de uitkomsten willen CBR en het ministerie de dienstverlening verbeteren, en mensen beter informeren en adviseren, zodat zij zelf de juiste keuzes kunnen maken. Heb jij ADHD, ADD, epilepsie of diabetes? Dan is het mogelijk mee te doen. Het invullen van de online vragenlijst duurt slechts 10 minuten en is anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgDNA, een onafhankelijk meetbureau. Vragen over het onderzoek kun je mailen naar info@zorgdna.nl. Meedoen aan het onderzoek kan tot en met 31 oktober via een van de volgende links:

Vragenlijst ‘autorijden en ADHD of ADD’

Vragenlijst ‘autorijden en epilepsie’

Vragenlijst ‘autorijden en diabetes

 

1 reactie op “Gezocht: chauffeurs met ADHD/ADD, epilepsie of diabetes

  1. Jan Nagel schreef:

    Wanneer komt er een onderzoek naar slaapapneu? Nu moet ik ieder jaar gekeurd worden en zit onder de gestelde norm. Bij mij is in 2011 de diagnose gesteld. Ieder jaar moet ik mijn c-rijbewijs verlengen. Het zou prettig zijn als de geldigheid langer zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven