Ga naar hoofdinhoud

ETC Holland kiest voor IXBizzI

Nadat ETC Holland in 2015 koos voor het operationele systeem IXSuite van Ixolution, heeft ETC Holland nu ook gekozen voor IXBizzI als operationeel dashboard. Met IXBizzI heeft ETC Holland de mogelijkheid om constant de omzet, kosten en daarmee de winstgevendheid te monitoren.

IXBizzI staat voor Ixolution Business Intelligence en heeft een standaard dashboard wat inzicht geeft in financiële en operationele KPI’s zoals omzet, kosten, tijdigheid, lege en volle kilometers, klanten, routes en leveranciers. Het dashboard is op desktop/laptop, tablet of smartphone beschikbaar dus uitermate geschikt voor de mobiele workforce. Zo beschikt u overal en altijd over de laatste inzichten. Het standaard dashboard kan direct worden aangesloten op IXSuite maar ook data uit andere bronnen kunnen worden ontsloten.

Naast het standaard dashboard leent IXBizzI zich uitermate goed om snel aanvullende dashboarden te ontwikkelen zodat alle aspecten van de bedrijfsvoering inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

 “Na IXBizzI in gebruik te hebben genomen zagen wij al snel dat het transport nog efficiënter gepland kon worden. Aan de hand van de cijfers die IXBizzI ons presenteerde, hebben wij de service naar onze klanten verbeterd en daarmee onze prijs-kwaliteitverhouding naar een hoger niveau getild”, aldus Erik Smits, Directeur ETC Holland. “IXBizzI is een ongelooflijk slim systeem. Aan de hand van de dagelijkse rapportages die IXBizzI opmaakt kunnen wij gelijk zien of er afwijkingen zijn met onze verwachtingen. Zo ja, dan kunnen wij direct schakelen. IXBizzI bespaart ons, door zijn efficiënte werkwijze, tijd en geld. De afstemming tussen onze wensen en aanpassingen in het dashboard zijn in zeer korte tijd geïmplementeerd door de consultants van Ixolution die onze business volledig begrijpen.  Sinds 2015 werken wij met IXSuite van Ixolution en het heeft ons werk een stuk aangenamer gemaakt. Het systeem is nauwkeurig en erg efficiënt. Het bespaarde ons toen veel tijd en geld, nu IXBizzI erbij is gekomen gaat dat nog een stap verder. In Ixolution heb je niet alleen een leverancier maar tevens een betrouwbare partner voor lange termijn die flexibel en transparant is. Ze nemen je serieus en luisteren naar je als je een probleem hebt of een idee aandraagt”, aldus Smits.

ETC Holland is een snelgroeiende, compacte en dynamische organisatie met veel ervaring in het bulktransport en voorziet in de behoefte aan transportcapaciteit voor losgestorte droge bulk door heel Europa. ETC Holland biedt op elk moment en in elke vorm een oplossing voor een transportvraagstuk. “ETC Holland is als klant en partner een aanwinst voor Ixolution. Samen met ETC Holland zullen wij aantonen dat IXBizzI de oplossing is voor bedrijven in de Transport en Logistieke sector. Met behulp van klanten als ETC Holland zullen wij IXBizzI verder ontwikkelen en perfectioneren”, aldus Ton Stuit, directeur Ixolution.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer