Keurmerk opent nieuwe deuren voor Marcel Segers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Keurmerk opent nieuwe deuren voor Marcel Segers

Martijn Kools, directeur van Marcel Segers B.V., heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Hans Anneveldt van Transport en Logistiek Nederland.

Segers Keurmerk

Marcel Segers B.V. is gestart met het keurmerktraject omdat het bedrijf stappen wilde maken in het MVO beleid en activiteiten, op het gebied van brandstofreductie en dus vermindering van de CO2 uitstoot en optimalisatie van de inzet van mensen en middelen, veiligheid en duurzaamheid. Dat het bedrijf dit succesvol heeft opgepakt blijkt uit het feit dat het behalen van het Keurmerk al nieuwe deuren heeft geopend bij potentiële klanten.

Het bijna 40 jaar oude familiebedrijf Marcel Segers specialiseert zich in zendingen naar Spanje, Portugal en Zuid-Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een 70-tal getrokken eenheden bestaande uit kastenwagens, tautliners, megatrailers en koelopleggers. Daarnaast onderscheidt Marcel Segers B.V. zich met double stock megatrailers met een variabele laadvloer. Al deze voertuigen worden aangestuurd en gevolgd vanuit Hazeldonk en de eigen vestiging in Barcelona. Het gaat hierbij om retail leveringen, spoedzendingen, geconditioneerd vervoer, ADR goederen en vooral high value zendingen.

Tot het uiteenlopende klantenbestand behoren onder andere bekende namen uit de consumer electronics, geur- en smaakstoffenproducenten en chemiebedrijven. In directe samenwerking met een aantal Spaanse collega-bedrijven heeft Marcel Segers B.V. gemiddeld 100 groupage vertrekken per week naar Spanje. Daarnaast beschikt het bedrijf over op- en overslagfaciliteiten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer