Ga naar hoofdinhoud

Kögel naar Moskou

Op de Comtrans-beurs 2017 in Moskou exposeert Kögel, een van de grootste trailerimporteurs van Rusland, zijn portefeuille voor de transport- en constructiebranche. Hal 13, paviljoen 3, stand 370 van 5 tot 9 september 2017. Kögel stelt met de Cargo een trailer tentoon die de Russische en andere Europese expediteurs al jaren bijzonder kunnen waarderen vanwege zijn robuuste constructie, de kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf presenteert tegelijk de producten die nog nieuw zijn voor de Russische markt: De Kögel KTA-trailer-as en de Kögel kipper-oplegger.

De geëxposeerde producten zijn optimaal geschikt en bieden in vele opzichten duurzame toegevoegde waarde. De Kögel Cargo is geschikt voor inzet in het Oost-Europese nationale goederenvervoer. Bovendien onderscheidt de oplegger zich door zijn robuuste constructie, de uitgebreide standaarduitrusting en de diverse individuele opties. Naast de hoge kwaliteitsstadaard valt de Kögel Cargo ook op door zijn geringe onderhoudskosten.

De tentoongestelde 3-assige kipper-oplegger van Kögel, met een laadvolume van 27 m³ is de variant met een 5 mm dikke bodem, een 4 mm dikke achterwand van Hardox-450 staal. zijwanden uit extra sterk staal S700 met plaatdikte 4 mm. Deze combinatie is optimaal geschikt voor de dagelijkse werkzaamheden, o.a. sloopafval, kiezel en ander stortgoed.

De nieuwe Kögel KTA-traileras wordt standaard gemonteerd op het gehele product gamma; Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool – PurFerro quality, Kögel Box. Deze onderhoudsvriendelijke as is perfect op de Kögel oplegger afgestemd en verbetert de rijeigenschappen nog meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer