Ga naar hoofdinhoud

LIVE – Tweede Kamer praat over misstanden in transportsector

Woensdagmorgen van 10.00-13.00 uur spreekt de commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Tweede Kamer met experts over uitbuiting en misstanden in de transportsector. Het rondetafelgesprek is live te volgen op internet.

chauffeurs_parkerenDe commissie gebruikt in het gesprek de inbreng van werkgevers en werknemers in die sector, zoals vrachtwagenchauffeurs. Zij konden tot begin november hun ervaringen met eventuele misstanden delen met de commissie. Het programma en de sprekers zijn hier te vinden.

LIVE – het rondetafelgesprek is hier te volgen.

 

2 reacties op “LIVE – Tweede Kamer praat over misstanden in transportsector

 • T Veerman

  Geachte Heren/Dames,

  Praten en praten dat is wat ze kunnen op het Binnenhof,nee doen en de rotzooi en boeven in de transport sector eens echt aanpakken.
  Met de goedkope vlag constructies helpen ze het overgebleven Nederlands transport en daarmee het werk van de goed opgeleide Nederlandse chauffeur naar de sodemieter.
  Zie al die bedrijven die deze constructies gebruiken o.a Wolter Koops,HZ Getru enz enz ze groeien tegen de verdrukking in met bijna geen Nederlander meer op de bok.
  Aanpakken en doorlichten Rutte met dat slappe kabinet van je,met lachen kom je er niet en schiet het niet op voor de echte Nederlandse bedrijven met z,n Nederlandse chauffeur.

 • Monar Tony

  De Nederlandse normen handhaven en de Nerlandse lonen betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer