Ga naar hoofdinhoud

Logi-App ‘beste bedrijf in App-ontwikkeling’

Logi-App is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie App-ontwikkeling. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. “Logi-App weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een in alle opzichten uitstekend bedrijf met mooie producten en diensten.”

galaxy-note-llLogi-App ontwikkelde als eerste bedrijf in Nederland een smartphone-boordcomputer voor vrachtwagens. De app is snel, betrouwbaar en flexibel in te regelen bij ieder type dienstverlener. “Logi-App is een begrip in de logistieke wereld en een pionier in deze branche”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Met durf, doorzettingsvermogen en scherp ondernemerschap heeft het bedrijf kans gezien de markt van de traditionele aanbieders te doorbreken met een snelle, goedkope en gebruikersvriendelijke boordcomputer op de mobiele telefoon. Zijn partnerschap met Samsung heeft een meerwaarde gegenereerd voor de logistieke keten. Vele gerenommeerde bedrijven en logistieke dienstverleners maken inmiddels gebruik van ‘de Logi-App’, waaronder Suiker Unie, GVT Tilburg, Claassen Tilburg en PostNL Transport.”

Zwaan: “Bij alles wat Logi-App doet staat de klant centraal. Voor gebruikers is de app zowel tijds- als kostenbesparend. De installatie en configuratie is een kwestie van uren, geen dagen, en de toepassing kent een baanbrekend alles-in-één prijsmodel. Door de intelligente opzet en opbouw is er een uiterst vriendelijke gebruikersinterface ontstaan waar de huidige en veel duurdere systemen niet aan kunnen tippen. Dankzij de app worden bedrijven optimaal geïnformeerd en kunnen zij de kwaliteit van hun planningsproces verhogen, want men heeft realtime 24/7 inzicht in de activiteiten van de chauffeurs en de status van de leveringen.”

De jury is van mening dat Logi-App op deze gronden kan worden uitgeroepen tot winnaar in de App-ontwikkelingsbranche. “Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.”

Logi-App BV is opgericht in 2016, maar vindt zijn oorsprong reeds in 2006 (Logivisi BV) en is gevestigd in Breda en Bergschenhoek. Het bedrijf is in de hele Benelux actief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer