Ga naar hoofdinhoud

Management buy-out voor Kooiker Groep Grou

Kooiker Groep Grou komt in handen van nieuwe eigenaren. De werkmaatschappijen Althuisius Logistics, Althuisius Polska, Althuisius Opslag, Kooiker Distributie, Kooiker Uitzendburo en Electric Mobility Fryslan worden per 1 januari 2018 overgenomen door Siedo Lok, momenteel directeur bij het bedrijf, en René Visser, algemeen directeur van Portena Logistiek.

Beide heren nemen elk 50 procent van de aandelen van de werkmaatschappijen over. De huidige directeur/eigenaar, Lútsen Melein, neemt per 1 januari 2018 afscheid als directeur van de werkmaatschappijen, maar blijft wel betrokken bij het bedrijf. Hij blijft eigenaar van het onroerend goed en zal daarnaast als adviseur en raadgever blijven opereren.

Siedo Lok is sinds februari 2016 werkzaam bij het bedrijf als directeur en zet met deze overname de volgende stap. René Visser is tot op heden algemeen directeur van Portena Logistiek uit Heerenveen. Hij is daar al sinds 1996 werkzaam, sinds 2012 als algemeen directeur.

Volgens Kooiker Groep Grou zijn de vooruitzichten voor het bedrijf, met de huidige en potentiële klanten, positief, waardoor het bedrijf een goede toekomst met groei tegemoet ziet. In 2018 bestaat Kooiker Groep Grou 100 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer