Manager Schmitz Cargobull maakt transfer naar Kögel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Manager Schmitz Cargobull maakt transfer naar Kögel

Josef Warmeling, tot nu toe werkzaam in een topfunctie bij trailerfabrikant Schmitz Cargobull, maakt een toptransfer naar concurrent Kögel. Ulrich Humbaur, eigenaar van Kögel, benoemt Josef Warmeling tot managing director voor Int. Key Account Management, Value Added Service, Verenigingswerk en OEM’s bij Kögel. Samen met Thomas Heckel, Thomas Eschey, Massimo Dodoni en Petra Adrianowytsch zal ook hij de winstgevende groeistrategie van Kögel zowel nationaal als internationaal versnellen.

Na meer dan 19 jaar bij het bedrijf Schmitz Cargobull te hebben gewerkt, vertrekt Josef Warmeling, Head of Int. Key Account Management, uit eigen beweging bij Europa’s grootste fabrikant van opleggers. De manager blijft de branche en klanten trouw en stapt over naar Kögel, de op twee na grootste Europese fabrikant van bedrijfsvoertuigen. Josef Warmeling zal er het management versterken.

Hij zal er naast managing director Massimo Dodoni een rol van betekenis spelen in Int. Key Account Management en tegelijkertijd de Value Added Services kracht bijzetten en verder uitbouwen. Bovendien zal hij verantwoordelijk zijn voor de samenwerking op verenigingsniveau en met de OEM’s.

Ulrich Humbaur, de enige eigenaar van Kögel Trailer GmbH & Co. KG, is verheugd over de nieuwe aanwinst. “We zijn blij een topmanager met excellente verkoop- en managementexpertise evenals een uitstekend netwerk in de Europese bedrijfsvoertuigenindustrie te hebben binnengehaald als aanspreekpunt voor onze klanten en de branche. Zo zetten we onze klantgerichtheid consequent voort”, zegt Ulrich Humbaur.

Na afloop van zijn concurrentiebeding gaat Josef Warmeling op 1 april 2018 aan de slag in het management van Kögel. “We willen en zullen doorgaan met onze inspanningen om ons te positioneren als een belangrijke, capabele partner voor onze klanten en ons te kunnen meten met de rest in de liga van de groten”, zegt Ulrich Humbaur.

“Ik kijk er erg naar uit de krachten te kunnen bundelen met het management”, zegt Josef Warmeling, managing director in spe bij Kögel. “Zowel de eigenaar als de collega’s in spe in het management hebben me ervan overtuigd dat ik met mijn jarenlange ervaring in de branche optimaal een rol van betekenis kan spelen voor klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer