Ga naar hoofdinhoud

MobiliteitsRAI 2019 gaat niet door

De MobiliteitsRAI 2019 gaat niet door. Dat hebben RAI Vereniging en RAI Amsterdam gezamenlijk besloten. Volgens beide organisaties is na uitvoerige inventarisatie in de markt gebleken dat er niet genoeg draagvlak is voor een breed mobiliteitsevent voor het wegvervoer. De MobiliteitsRAI zou plaatsvinden op 24 en 25 september 2019.

RAI Vereniging, Rijwiel & Automobiel Industrie, behartigt de belangen van ruim 700 fabrikanten en importeurs van personenauto’s en vrachtauto’s, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen. Ook de leveranciers van onderdelen voor deze voertuigen en van garage-uitrusting zijn bij de Vereniging aangesloten.

Bij de vorige editie van de MobiliteitsRAI, in 2017, kwamen in drie dagen tijd slechts 4.000 bezoekers opdagen. De organisatie hoopte toen het evenement in 2019 te kunnen uitbouwen, maar dat is dus niet gelukt. Daarmee lijkt een internationaal of zelfs llandelijk mobiliteitsevent voor het wegvervoer in de RAI echt voorgoed verleden tijd.

6 reacties op “MobiliteitsRAI 2019 gaat niet door

 • G.F.M. Ooms

  Jammer / doodzonde voor zowel deelnemers als mede de bezoekers.

 • Harrie

  Alles moet tegenwoordig ook een belachelijke abstracte naam krijgen waar niemand iets mee heeft. “Mobiliteitsrai” dat spreekt toch totaal niet aan, wat verkoopt men daar dan, beenprotheses, scootmobielen? Wat is er mis met “Truck, Bus en Van RAI” Weet het grote publiek waar hij moet zijn en de werkelijk zakelijk geïnteresseerden (die 4000) weten heus wel dat alles daarrom heen zoals telematica, ed er ook staat.

 • Evie

  Of een wat breder getrokken Transport-RAI – had ook meer duidelijkheid gecreëerd. De naam is inderdaad te nietszeggend.

 • W. Oude Weernink

  Rollators!

 • Vroeger ging ik naar de “vrachtwagen RAI” zo noemde wij dat. Vorig jaar eens wezen kijken naar de nieuwe opzet en naam. Met een klein uurtje was ik alweer weg. 1 klein halletje en wat sub aanbieders… Zonde!!! het was altijd leuk en een dagje uit.

 • rob

  Idd
  Toen het de Vrachtwagen RAI was , wist je waar t overging
  overigens staat er wel geschreven dat de rai de belangen behartigt, maar ik heb t idee dat zij zichzelf uit de markt geprijsd hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer