Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Fuelmax-range van Goodyear

Goodyear introduceert een nieuwe brandstofbesparende en CO2-reducerende bandenserie, genaamd Fuelmax Performance voor trucks en presenteert zijn fleetoplossingen op de komende IAA in Hannover.

De focus van Goodyear op de beurs ligt op een nieuwe bandenserie met Goodyears innovatieve brandstofbesparende technologie, die fabrikanten helpt om te voldoen aan de steeds strengere CO2-regels van de Europese Unie. De technologie verlaagt ook de totale gebruikskosten voor truckvloten die worden ingezet voor langeafstandstransport. Ook de nieuwste updates van Goodyear Proactive Solutions komen aan bod. Dit complete aanbod van op data gebaseerde oplossingen maakt gebruik van geavanceerde telematica en gepatenteerde voorspellende analysetechnieken die transporteurs helpen om hun bedrijfskosten terug te dringen en de veiligheid te vergroten.

“Nieuwe regelgeving dwingt voertuigfabrikanten om nog innovatiever te zijn bij de ontwikkeling van hun trucks. Daarom introduceren wij een nieuwe serie banden op basis van onze nieuwste technologie om het brandstofverbruik nog verder te verlagen en zo de CO2-emissies terug te dringen. We brengen bezoekers ook op de hoogte van het laatste nieuws over Goodyear Proactive Solutions, dat onze klanten helpt om de prestaties van hun banden te optimaliseren, CO2-emissies te verlagen, brandstof te besparen en de veiligheid te vergroten. De combinatie van de nieuwe Fuelmax Performance range en het gebruik van Goodyear Proactive Solutions stelt transporteurs in staat om de bedrijfskosten van hun langeafstandsvloot te verlagen en hun investeringsrendement te maximaliseren”, aldus Benjamin Willot, directeur Marketing Commercial Tires bij Goodyear Europe.

Goodyear zal zijn innovaties tonen in het New Mobility World-gedeelte van paviljoen P11 op stands C102-104.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer