Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Kögels voor TLS Logistics Vaassen

Kögel Trailers Benelux leverde deze week twee  nieuwe schuifzeiltrailers met onderschuivende laadklep aan TLS Logistics Vaassen.

De oplegger werd geleverd met een versterkt chassis, Dhollandia 2000 kg laaddklep, accu’s t.b.v. laadklep, 2 x 7 en 15 polige stekker aansluitingen en gereedschapkist. De zeilen en achterdeuren zijn door Kogel Trailers affabriek voorzien van reclame in huisstijl van TLS Logistics Vaassen.

TLS Logistics met vestigingen in Vaassen en Drachten heeft zich sinds de start in 2000 ontwikkeld tot een veelzijdig logistiek dienstverlener. Klanten hebben een ontwikkeling zien doormaken waarin koeriersdiensten, Beneluxdistributie, expeditie wereldwijd en overige aanvullende diensten belangrijke onderdelen van hun dienstverlening zijn geworden.

Met betrekking tot wegvervoer voor luchtvrachtexpediteurs is TLS Logistics voor deze doelgroep een betrouwbare partner geworden door continu investeren in opleiding van medewerkers voor de in deze branche vereiste bevoegdheden, inrichten van beveiligde omgevingen in hun cross-dockcentra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer