Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe start voor Max 3500

In november wordt de bedrijfswagenvakbeurs ‘Max 3500’ voor het eerst na vier jaar weer gehouden. Dat meldt Automotive. Onder de nieuwe naam ‘Klein Transport Totaal’ gaat Dirk Brink van het organisatiebureau Beurzen Nederland een evenement voor de hele Benelux in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch op poten zetten.

Max 3500 werd in 2004 voor het laatst georganiseerd. Toen bood het toenmalige beursmanagement volgens Brink op achtduizend vierkante meter standruimte plek voor 86 standhouders. Er kwamen toen elfduizend bezoekers naar de IJsselhallen in Zwolle. Het nieuwe management verplaatst de beurs naar de nieuwe Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
Brink: “We gaan veel gerichter uitnodigen, zodat de juiste mensen uit de doelgroep van BE-rijbewijs bedrijfswagens en transport op het nieuwe evenement af komen. We hebben voor de beurs van 19 tot en met 21 november 2008 al één hal van twaalfduizend vierkante meter afgehuurd, bij voldoende animo van standhouders kan daar een tweede hal met achtduizend vierkante meter bij komen.”
 
Brink gaat deze maand brochures aan de doelgroep sturen: “Zoals de huidige ondertitel ‘Max 3500’ al zegt, is de beurs gericht op de bedrijfswagensector tot 3500 kilo. De beurs is interessant voor alle importeurs en fabrikanten van bedrijfswagens, de inrichters van lichte vrachtwagens, bestelauto’s, leasemaatschappijen, de carrosserie- en aanhangwagenbouw en aanverwante zaken die betrekking hebben op klein transport.”
 
In Hardenberg vindt momenteel de Klein Transport Vakbeurs plaats, die zich richt op een zelfde publiek.


Auteur: Arjan Velthoven

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer