Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Stralissen Hi-Way voor HE-Logistics

Transportbedrijf HE-Logistics uit Hoogvliet-Rotterdam heeft onlangs twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in gebruik genomen. Begin 2015 werd al een serie van vier Stralissen opgenomen in het wagenpark van HE-Logistics. De positieve ervaringen van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de algehele inzet hebben het transportbedrijf doen besluiten opnieuw voor Iveco te kiezen.

img_0890De twee nieuwste Iveco Stralis trekkers in het wagenpark van HE-Logistics zijn uitgevoerd met de Hi-Way cabine, de grootste uit het programma van het Italiaanse bedrijfswagenmerk. De chauffeurs van HE-Logistics zijn hierin van alle gemakken en ruimte voorzien om elke nationale of internationale transportopdracht comfortabel uit te voeren.

Aan boord van de Stralis bevindt zich een 420pk en 1900Nm krachtige FPT 11-liter dieselmotor, gekoppeld aan een automatisch schakelende EuroTronic 12-gangs versnellingsbak. Iveco past geen uitlaatgasrecirculatie toe op haar range zware voertuigen. Dit betekent concreet voor HE-Logistics een lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval dankzij de schonere verbranding in de motor. Ook hoeft het roetfilter van het Hi-eSCR systeem niet actief te worden geregenereerd.

HE-Logistics uit Hoogvliet-Rotterdam is een all-round transportbedrijf gespecialiseerd in zeecontainers, conventioneel transport, speciaal transport, groupage, opslag en overslag. HE-Logistics is hiermee in staat om haar klanten een zeer compleet pakket aan diensten leveren. Er wordt door het transportbedrijf uit Hoogvliet-Rotterdam en haar vaste netwerk aan vervoerders continu geïnvesteerd om de transportopdrachten zo accuraat en kwalitatief hoog mogelijk uit te voeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer