Nooteboom importeur van Schwarzmüller • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nooteboom importeur van Schwarzmüller

Nooteboom Trading uit Zeewolde is vanaf heden officieel importeur voor de Oostenrijkse trailerfabrikant Schwarzmüller. Het is volgens Nooteboom een prachtige aanvulling op het eigen merk Rino Trailers. Eigenaar/directeur Igmar Nooteboom is blij met deze uitbreiding en kondigt dan ook vol trots het officiële importeurschap aan.

De naam Schwarzmüller is sinds jaar en dag een begrip in de landen in Centraal- en Oost-Europa en is inmiddels in 20 landen vertegenwoordigd. De producent heeft 2.200 medewerkers in dienst en behoort tot de top 5 binnen Europa, met een productie van 8.800 eenheden. Zij zijn een allround trailerbouwer, van aluminium tanks tot aan kippertrailers en zijn al meer dan 25 jaar pionier in lichtgewicht constructies. De nieuw ontwikkelde Ultralight vlakke trailer werd in 2012 geïntroduceerd. Het merk timmert succesvol aan de weg en staat bekend om zijn innovatieve en zeer doordachte constructies, waardoor de voertuigen lichter worden en meer draagvermogen krijgen.

Het leveringsprogramma bestaat uit een breed assortiment, waaronder schuifzeiltrailers in verschillende uitvoeringen (zoals bijvoorbeeld speciaal voor coilvervoer en/of geschikt voor een low deck trekker), schuifvloertrailers en kippertrailers. En iedere trailer is met diverse opties uit te rusten, zodat er voor ieder transport een oplossing is. Het inruilen van gebruikte trailers behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Financiering in verschillende vormen is ook voor het Schwarzmüller programma mogelijk via Nooteboom Finance en ook het huren van een trailer voor een korte of lange periode is een optie.

Het verkoopteam van Nooteboom Trading is uitgebreid met Bas Rosenboom, als verkoopadviseur speciaal voor Schwarzmüller is hij het aanspreekpunt. Bas heeft jarenlange ervaring binnen de transportbranche en zijn visie komt overeen met die van Igmar Nooteboom: niet alleen vanuit een verkopende, maar vanuit een adviserende rol ervoor zorgen dat de klant geleverd krijgt wat voor hem van toegevoegde waarde is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer