Pooling Partners vernieuwt samenwerking • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Pooling Partners vernieuwt samenwerking

Pooling Partners (Faber Halbertsma Groep) uit Eck en Wiel vernieuwt de samenwerking met al zijn bestaande klanten in de Nederlandse koelvers-sector. Sinds 2012 verzendt een groot deel van de koelvers-sector in Nederland haar goederen naar de retail op de IPP Logipal pallet 80x120cm. Het gebruik van deze pallet is sindsdien verviervoudigd, waarmee het jaarlijks aantal palletleveringen binnen Nederland steeg naar anderhalf miljoen. De groei zet nog steeds door omdat meer producenten zich aansluiten bij de IPP Logipal pool. De overeenkomst is recent verlengd met onder meer de voortrekkers in de sector, Johma en Zwanenberg Food Group.

IPP Logipal pallet“De IPP Logipal pool voldoet goed in onze circuits. Een lage uitval van kapotte pallets en een uitstekende service maken dat we als groep bedrijven tevreden zijn en de komende jaren graag willen doorgaan met de samenwerking,” aldus Remco Rijssenbrij, Directeur Operations van Johma.

Groei in de Benelux

René Hogeweg, Country Director IPP Logipal bij Pooling Partners is blij met de vernieuwde overeenkomst: “We hebben ons waargemaakt in de sector met een efficiënte service rond een duurzaam herbruikbare pallet. Dit blijkt ook uit de gerealiseerde groei. We verwachten dat nog meer bedrijven zich zullen aansluiten bij het succesvolle concept.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer