Ga naar hoofdinhoud

Stralis Hi-Way voor Nord Cargo

Transportbedrijf Nord Cargo uit Klundert heeft onlangs een nieuwe Iveco Stralis Hi-way in de vaart genomen. De trekker is voorzien van 480pk en 2250Nm sterke dieselmotor en het exterieur is volledig uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Nord Cargo. Deze Stralis trekker is de eerste in het wagenpark van het transportbedrijf uit Klundert.

stralis-nord-cargo-1Nord Cargo heeft gekozen voor de Iveco Stralis met zeer ruime Hi-Way cabine, speciaal ontworpen voor internationale transportwerkzaamheden. Onder de cabine bevindt zich de 480pk en 2250Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-eSCR systeem, waardoor Iveco geen uitlaatgasrecirculatie toepast. Dit betekent een lager brandstofverbruik, schonere verbranding en een langer onderhoudsinterval.

Het exterieur van de nieuwe Stralis met side-skirts, 1260L brandstoftanks en aluminium velgen is volledig in de herkenbare wit-blauw-rode huisstijl van Nord Cargo uitgevoerd. De chauffeurs van Nord Cargo hebben in de Stralis de beschikking over onder andere stand kachel, stand airco,  high-comfort bed en Iveconnect navigatiesysteem met Driverstyle Evaluation System waardoor het brandstofverbruik en onderhoudskosten gereduceerd kunnen worden.

Sinds de oprichting in 1997 heeft transportbedrijf Nord Cargo BV uit Klundert zich gespecialiseerd in internationaal wegtransport tussen Spanje, België en Nederland. De eerste vestiging van Nord Cargo werd opgericht in Spanje. Later werd een Nederlandse vestiging geopend. In 2001 is dit overgegaan naar een grotere locatie op industrieterrein Moerdijk (Klundert). Inmiddels heeft Nord Cargo vier vestigingen in Spanje. Dankzij de beschikbaarheid over een 55-tal trailers geschikt voor diverse toepassingen kan Nord Cargo altijd maatwerk leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer