Stralis Hi-Way voor Verisol • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stralis Hi-Way voor Verisol

Verisol Isolatiesysteembouw uit Werkendam heeft onlangs een nieuwe Iveco Stralis Hi-Way in gebruik genomen. Iveco-dealer Schouten leverde het voertuig af. De nieuwe Stralis is uitgerust met een 420pk en 1900Nm FPT Cursor 11 dieselmotor. Verisol zal de nieuwe trekker inzetten voor het transport en distributie van de producten uit haar eigen assortiment.

img_0600Het nieuwste voertuig in het wagenpark van Verisol Isolatiesysteembouw is deze Iveco Stralis Hi-Way. Onder de cabine bevindt zich een 420pk en 1900Nm krachtige FPT Cursor 11 dieselmotor met Hi-eSCR die zonder toepassing van uitlaatgasrecirculatie (EGR) aan Euro-VI voldoet. Dit zorgt voor een schonere verbranding, een lager brandstofverbruik en een significant langer onderhoudsinterval. Tevens hoeft het roetfilter van het Hi-eSCR systeem niet actief te worden geregenereerd.

Het exterieur van de Iveco Stralis van Verisol is uitgevoerd met side-skirts, alluminium Alcoa velgen, meegespoten zonneklep en een lampenrek met verstralers en zwaailampen op het dak van de cabine.

Verisol Isolatiesysteembouw is gespecialiseerd is het leveren, bouwen en onderhouden van koel- en vriesobjecten die worden gebruikt bij distributie-, opslagbedrijven en de levensmiddelensector. Daarnaast plaatst het bedrijf uit Werkendam aanrijdbeveiligingen voor het beschermen van zaken als opslagtanks, koel-/vriescellen, gevelbeplating, machines, magazijnstellingen enz.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer