Ga naar hoofdinhoud

TransFollow ook in België toegestaan

De elektronische vrachtbrief TransFollow wordt ook in België geaccepteerd, zij het voorlopig alleen voor binnenlands transport. De Belgische regering is dit jaar begonnen met een proefperiode om de papieren CMR te vervangen door de elektronische versie (e-CMR).

Beurtvaartadres-TransfollowAppDe belangrijkste rede van de proefperiode is om ervaring op te doen en de betrouwbaarheid en levensvatbaarheid van e-CMR in België te testen. Hiermee kan een goed besluit worden genomen over de ratificatie van het e-CMR protocol.

De België regering heeft onlangs bevestigd TransFollow, als een van de eerste en toonaangevende e-CMR providers, te accepteren in de proefperiode. Een intense samenwerking tussen TransFollow, de regering, transportorganisaties en softwareproviders ligt ten grondslag aan de proef.

De elektronische vrachtbrief wordt nu geaccepteerd in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Luxemburg wordt naar verwachting het volgende land. TransFollow streeft na om ook grensoverschrijdende initiatieven in Europa van de grond te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer