Ga naar hoofdinhoud

Truck & Trailer neemt werkplaats Ecotrans over

Met ingang van 1 januari 2019 zal Ecotrans uit Vorden haar werkplaatsactiviteiten overdragen aan Truck & Trailer. Ecotrans is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulktransport van veevoeders.

Daarnaast verzorgt Ecotrans zakgoedtransport, het bulktransport van premixen, kunstmest en andere agrarische producten. Het vervoert producten van de productielocatie naar de eindgebruikers: agrariërs.

Ecotrans wil zich volledig kunnen focussen op haar primaire business en draagt daarom haar werkplaatsactiviteiten over aan Truck & Trailer. Alle werkplaatsmedewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaar.

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor trucks en trailers van alle merken. Daarnaast treedt ze op als leverancier van onderdelen.

Truck & Trailer vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar. Truck & Trailer is opgericht in 2012 en heeft locaties in Lochem en Zwolle. De overname past binnen de strategie van de Truck & Trailer om haar activiteiten verder uit te bouwen.

Als zusterbedrijf van Wensink Automotive en Wensink Lease maakt Truck & Trailer deel uit van Wensink Automotive Beheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer