VIDEO – Jubileumtrailer voor jarig De Winter Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Jubileumtrailer voor jarig De Winter Logistics

De Winter Logistics uit Naaldwijk bestaat dit jaar 25 jaar. Dat jubileum werd gevierd afgelopen weekend gevierd met onder meer een jubileumtrailer, een nieuwe website en een vernieuwde ‘corporate story’.

“Alles draait meer dan ooit om de wensen van de klant”, zegt De Winter Logistics-directeur commercie en externe betrekkingen Eric de Winter. “De Winter Logistics is een dienstverlenend familiebedrijf in een sector waar ‘vlugger, vaker en verser’ de leidende factoren zijn. Als logistiek dienstverlener van bloemen en planten onderkennen we de uitdaging. We willen onze positie behouden en waar mogelijk uitbouwen. Daar horen investeringen bij, zoals onlangs de aankoop van nieuwe boordcomputers en een uitbreiding van het wagenpark met nieuwe wagenmodaliteiten. Dankzij de moderne logistieke middelen kunnen we ook een andere doelstelling blijven halen: duurzaamheid nastreven in alles wat we binnen De Winter Logistics doen. We zijn ons zeer bewust van onze essentiële rol in de keten; elke dag de met zorg geteelde sierteeltproducten in perfecte conditie bij de klant van onze klant brengen. Zodoende investeren we ook in moderne procesvormen en natuurlijk in de opleiding en begeleiding van onze mensen. Het is geweldig onze persoonlijke drive terug te zien in die van al onze collega’s om De Winter Logistics elke dag nóg een beetje beter te maken.”

De Winter Logistics vierde op zaterdag 1 april, de exacte dag waarop Ton de Winter 25 jaar geleden het bedrijf oprichtte, het jubileum met haar personeel. Ook de externe relaties zullen meedelen in de feestvreugde. Eric de Winter: “Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Waarom zouden zij naar ons moeten komen om hen te kunnen bedanken. Om die reden hebben we besloten naar de klanten toe te gaan om ons jubileum met hen te kunnen vieren. Afgelopen zaterdag hebben we een prachtige jubileumtrailer gepresenteerd aan ons personeel. Deze ‘De Winter Logistics pop-up borreltruck’ doet in juni verschillende plaatsen in Nederland aan: Westland, Herongen, Aalsmeer en Boskoop. Daar ontmoeten we onze relaties dichtbij hun eigen locatie en kunnen we elkaar feliciteren met de samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat de De Winter Logistics pop-up borreltruck voor heel wat gezellige uurtjes gaat zorgen.”

Bij een 25-jarig jubileum en een ambitieuze blik naar de toekomst hoort ook een nieuwe website. Op www.dewinterlogistics.nl kunnen bezoekers gemakkelijker dan ooit hun weg vinden binnen de organisatie. Marianne de Winter, directeur operatie en bedrijfsvoering: “Wie zijn we, wat doen we, voor wie doen we het en waar doen we het? Op al die vragen geeft onze nieuwe website snel en helder antwoord. Vaste klanten vinden er ook toegang tot MijnDWL, dat orders invoeren en volgen nog eenvoudiger en directer maakt.” Verder houden zij klanten én de sector als geheel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen De Winter Logistics en de wereld om ons heen. “Wij zijn heel tevreden met de nieuwe uitstraling en indeling van onze frisse nieuwe website. Daarnaast zijn we ook erg trots op onze vernieuwde Corporate Story, waarin het verhaal over ons bedrijf verteld wordt. De Corporate Story presenteren we tijdens onze pop-up borrel live aan onze klanten.”, vertelt Marianne de Winter.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer