Ga naar hoofdinhoud

Wigchers kiest voor Stralis Hi-Way 460

Wigchers Int. Transport uit Schoonoord heeft onlangs een nieuwe Iveco Stralis in gebruik genomen. De 460pk sterke trekker met Hi-Way cabine zal worden ingezet voor de diverse transportwerkzaamheden die het bedrijf dagelijks uitvoert.

De nieuwste trekker van Wigchers is een Iveco Stralis met zeer ruime Hi-Way slaapcabine. Daarmee hebben de chauffeurs alle ruimte tijdens werk en rustperiodes. Onder de cabine bevindt zich een 460pk en 2150Nm sterke Iveco Cursor 11 dieselmotor, gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix volautomatische versnellingsbak. De Euro 6 emissienorm wordt bereikt middels het Hi-eSCR systeem, waardoor er op de Iveco Stralis geen EGR of actieve regeneratie toegepast wordt.

De opvallende lakkleur, herkenbaar voor de voertuigen van Wigchers Int. Transport, subtiele belettering, chromen accenten en aluminium Alcoa velgen maken deze Iveco Stralis helemaal af.

Wigchers Int. Transport is een familiebedrijf in hart en nieren. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark van 85 trucks en 250 opleggers. Wigchers is met ruim 100 medewerkers breed gespecialiseerd in transport voor de betonindustrie en de olie- en gasindustrie. Daarnaast vervoert het bedrijf onder andere asfalt, zand, vervuilde grond en agrarische producten. Wigchers Int. Transport streeft ernaar om elke opdracht zo zorgvuldig, flexibel en betrouwbaar mogelijk uit te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer