Ga naar hoofdinhoud

Wijlhuizen met FleetMaster Pro trailer door het land

Wijlhuizen trekt met de FleetMaster Pro trailer door het land. Vanaf 9 oktober rijdt de verdeler van vrachtwagenonderdelen met de promotietrailer langs elk filiaal om daar zelf reparerende fleetowners uit te nodigen voor een bezoek. Hierin zal gedemonstreerd worden hoe een transporteur zijn werkplaats zo goed mogelijk kan automatiseren, om zijn wagenpark zo efficiënt mogelijk te onderhouden.

De trailer zal in Arnhem beginnen met zijn tour, na een bezoek aan de vestiging van Wijlhuizen aldaar zal het ook de overige vestigingen van de verdeler bezoeken in Almelo, Drachten, Zaandam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Tilburg en Venlo. Daarna zal de trailer ook nog te bewonderen zijn op diverse evenementen. In totaal zal Wijlhuizen een half jaar met de Fleet-Master Pro trailer door het land rijden.

Zo zullen alle tien pijlers belicht worden in het ingerichte magazijn. Alle onderdelen in het magazijn zijn voorzien van een barcode, evenals de schappen van de stellingen. Hierdoor kunnen artikelen rechtstreeks op de wagenkaart in het voorraad beheerssysteem van Driver gescand worden. Tezamen met de tijdsregistratie van monteurs, die bijgehouden wordt door middel van touchscreens, geeft dit waardevolle informatie voor het management, zoals kosten per voertuig.

Bovendien wordt het proces binnen het magazijn efficiënter gemaakt, doordat het softwarepakket naadloos samenwerkt met de klantenportal “Wijlhuizen Connects You”. Elke dag worden bestellingen automatisch gegenereerd en kunnen deze ingeschoten worden in het bestelsysteem van Wijlhuizen. Zodra de bestelde onderdelen verstuurd worden wordt er automatisch een pakbon terug gestuurd naar het Driver pakket, waardoor de bestelling eenvoudig binnen geboekt kan worden.

Uiteraard biedt FleetMaster ook het MiTiss pakket aan. Dit programma voorziet de werkplaats van de nodige technische data en onderhoudsintervallen. Ondanks de steeds complexer wordende techniek in vrachtwagens, zullen zelf reparerende fleetowners hun wagenpark kunnen blijven onderhouden, dankzij de up-to-date informatie over hun wagenpark in MiTiss en de monteurstrainingen die de formule FleetMaster Pro hen biedt.

Naast het Driver en Mitiss pakket wordt met de fleetowner het complete FleetMaster Pro pakket besproken. Een van de belangrijkste punten hierin zijn opleidingen voor de monteurs, want de techniek gaat steeds verder en het is belangrijk om de kennis van de monteur op peil te houden. Ook de pijler magazijnservice staat nauw in verband met het Driver softwarepakket. Met een goed ingericht magazijn wordt er een optimale efficientieslag gemaakt. Daarnaast werkt FleetMaster samen met diverse partners waarvan de fleetowner kan profiteren en voordelen behalen zoals op Total smeermiddelen, Lavans werkkleding en vele andere facilitaire diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer