Wolves redt door het hele land • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wolves redt door het hele land

Wolves Mobiliteit is al decennialang een reddende engel door het hele land. Ook Transport Compleet wordt met een bezoek vereerd, zij het dan enkel uit representatief oogpunt.

Als specialist op het gebied van berging, transport, pechhulp en vervangend vervoer is Wolves Mobiliteit al jaren een bekende naam in het hele land. Vanaf de oprichting in 1964 is er veel veranderd binnen hetbedrijf. Inmiddels is Wolves uitgegroeid tot een groots familiebedrijf en zijn de activiteiten zeer uitgebreid.

Wolves Mobiliteit is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Initieel was Wolves Mobiliteit een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf, niet veel later werd er gestart met nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij. In de 21e eeuw zijn de werkzaamheden van Wolves flink uitgebreid, waarmee ook het aantal medewerkers groeide. Vandaag de dag werken er ongeveer 120 mensen verspreid over de vestigingen.

Van het hoge noorden tot het diepe zuiden, u vindt Wolves Mobiliteit door het hele land. Er zijn vestigingen in Wierden, Apeldoorn , ’t Harde , Maastricht , Sittard, Venlo, Bocholtz, Ittervoort, Zwolle, Steenwijk en Staphorst.

De kwaliteit die Wolves biedt, is de belangrijkste reden dat het de afgelopen jaren zo hard gegroeid is.De medewerkers zijn gediplomeerd, servicegericht en vakkundig en het materieel voldoet altijd aan de actuele normen.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer