Ga naar hoofdinhoud

Kennissessie Werkplaatssoftware met Gilde

Op woensdag 27 maart 2019 organiseert RAI CarrosserieNL in samenwerking met Gilde Software een kennissessie over automatisering, voorafgaand aan de beurs.

Carlogic van Gilde Software is volgens de leverancier zelf de meest gebruikte software voor werkplaatsmanagement in onze sector. In 2014 heeft Gilde Software het eerste gebruikersoverleg georganiseerd. Deze kennissessie is de negende op rij en de vijfde in Hardenberg voorafgaand aan de start van de tweede dag van de vakbeurs Transport Compleet en staat open voor gebruikers en niet-gebruikers.

Het programma is grotendeels vastgesteld op basis van de deelnemersenquête na afloop van de vorige sessie tijdens Transport Compleet in Hardenberg 14 maart vorig jaar. De voorkeur voor een beperkt aantal onderwerpen, zoveel mogelijk gepresenteerd door gebruikers, heeft Gilde trachten te bewerkstelligen door middel van bijgevoegd programma. Daarnaast is er alle ruimte om praktijkervaringen te delen en vragen te stellen. Gilde Software is zeer geïnteresseerd in hoe u als gebruiker, of belangstellende, aankijkt tegen nieuwe softwareontwikkelingen en in hoeverre deze matchen met uw verwachtingen op ICT-gebied voor de toekomst.

Al met al een interessant, actueel en praktijkgericht programma waarbij de inbreng van de bezoeker op prijs wordt gesteld en het samen kennisdelen een belangrijke plaats inneemt. Voorafgaand aan de beurs wordt men in een paar uur bijgepraat op dit vakgebied en krijgt menhandvatten om effectiever te kunnen werken met de software.

Datum:
Woensdag 27 maart 2019
Tijd:
10.30 u – 14.00 u
Locatie:
Evenementenhal Hardenberg, restaurant 3
Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Voor meer info over het programma en de mogelijkheid om in te schrijven, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer