Ga naar hoofdinhoud

Solutrans podium voor Truck- en Van-of-the-Year Awards

De Franse bedrijfsautobeurs Solutrans is komend jaar het podium voor de uitreiking van de International Truck-of-the-Year, International Van-of-the-Year en International Pick-Up-of-the-Year awards. De prestigieuze prijzen voor de meest innovatieve nieuwe trucks en bestelauto’s worden uitgereikt op de eerste dag van Solutrans 2015, 17 november 2015.

awardsSolutrans is een tweejaarlijkse vakbeurs die zich concentreert op de markten voor lange-afstands- en stedelijk transport. Het vindt komend jaar plaats in de Kamer van Koophandel van Lyon. Solutrans was al eerder het podium voor diverse speciale events waar de Truck-of-the-Year jury in participeerde, met onder meer demonstratieritten met hybride en CNG/LNG trucks.

De International Truck-of-the-Year Award (ITOY) wordt jaarlijks toegekend aan de truck die het afgelopen jaar is geïntroduceerd en die de grootste bijdrage heeft geleverd aan de efficiency van het wegtransport. De International Van-of-the-Year Award (IVOTY) wordt jaarlijks toegekend aan de bestelauto die het afgelopen jaar is geïntroduceerd en het beste scoort op het gebied van efficiency bij dagelijks gebruik. De International Pick-Up-of-the-Year Award wordt in Lyon voor de tweede maal in zijn bestaan uitgereikt.

Solutrans 2015 vindt plaats van 17 tot en met 21 november 2015.

Eén reactie op “Solutrans podium voor Truck- en Van-of-the-Year Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer