Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh neemt chemische bulk Sitra-Group over

Den Hartogh Logistics neemt het vloeibare chemische bulktransport van de Belgische Sitra-Group over. De overname past in de strategieën van beide bedrijven. Sitra-Group wil zich meer toeleggen op het transport van levensmiddelen en Den Hartogh wil graag haar Europese wegtransport- en intermodale netwerk versterken. “Zij kunnen zich toeleggen op hun kernactiviteit, wij breiden ons netwerk weer verder uit”, aldus Pieter den Hartogh.

sitra“Met Den Hartogh hebben we een stabiel en warm nest gevonden voor onze klanten en medewerkers”, aldus ceo David Saelens van Sitra-Group. “We zijn allebei familiebedrijven, daarom hebben we ongeveer dezelfde cultuur en doen we zaken op dezelfde wijze. Lange-termijn strategieën en mensgerichte bedrijfsculturen zijn belangrijke waarden in beide bedrijven. Met deze afsplitsing van vloeibare chemische bulk kunnen we ons nu focussen op het verder ontwikkelen van onze specialisatie in voeding, zowel over de weg als multimodaal.”

De vloeibare chemische bulkactiviteiten van Sitra zijn niet heel groot. Het gaat om 17 trekkers en 47 opleggers. Ook verhuist er 19 man personeel van Sitra naar Den Hartogh. Pieter den Hartogh, ceo van Den Hartogh : “Wij kijken altijd naar mogelijkheden om ons netwerk te versterken. De activiteiten van Sitra in dit segment lagen vooral in Frankrijk, een welkome toevoeging aan ons netwerk.”  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer