Ga naar hoofdinhoud

Van der Werff Logistics neemt eigen vervoer Kingspan Insulation over

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari 2023 het eigen vervoer van  Kingspan Insulation uit Winterswijk over en breidt op deze manier, geheel volgens strategie, zijn marktpositie binnen het bouwmaterialenvervoer verder uit.

Kingspan Insulation is vooraanstaand leverancier van hardschuim isolatie met diverse productielocaties in Europa (o.a. Winterswijk, Tiel en Turnhout). De kwalitatief hoogwaardige producten worden in heel Europa geleverd.

Van der Werff Logistics met vestigingen in Heerenveen en Waalwijk (NB) is gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen en is onder meer marktleider in het bouw gerelateerde meeneemheftruck transport. Hun voornaamste werkgebied is de Benelux en Duitsland.

Kingspan Insulation en Van der Werff Logistics kennen een intensieve lange samenwerking. Marcel Kuiper, Supply Chain Manager Kingspan Europe: “Door ons eigen vervoer in zijn geheel uit te besteden, kunnen wij de focus leggen op de productie en verkoop van onze producten. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat Van der Werff Logistics de transport werkzaamheden goed voort zal zetten en dit zal doen met oog voor duurzaamheid, geheel in lijn met onze eigen strategie. Naast het overnemen van ons gehele wagenpark met Kingspan branding, gaan ook de betrokken chauffeurs mee naar Van der Werff Logistics.”

Arjen Tulner, Commercieel Directeur Van der Werff Logistics, vult aan: “Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming. Door de overname van het eigen vervoerkunnen wij onze werkzaamheden voor Kingspan Insulation verder uitbreiden. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in deze integratie en een goede voortzetting van onze samenwerking.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer