Ga naar hoofdinhoud

HST presenteert HST Online

Transportbedrijf HST brengt naar eigen zeggen de dienstverlening voor haar klanten op een hoger plan met de introductie van een full service webportaal voor voorraadbeheer: HST Online.

HST GroepIn dit webportaal kunnen klanten van HST uitslagorders boeken en voorraadinformatie raadplegen. Door een volledige integratie met het interne voorraadbeheersysteem (WMS) van HST wordt de meest recente informatie verstrekt.

Het ontsluiten van actuele order- en voorraadinformatie uit het voorraadbeheersysteem aan de klant biedt veel voordelen. De klant kan altijd en overal beschikken over up-to-date informatie waardoor telefoontjes, faxen en e-mails over orders en voorraad tot het verleden behoren. Ook verloopt de communicatie gestructureerd waardoor transparante terugkoppeling over de voortgang van orders en voorraadbewegingen mogelijk wordt.

Voorraadbeheer is de eerste module binnen de nieuwe klantenportal. De module Voorraadbeheer is geïntegreerd met het Warehouse Management in Microsoft Dynamics NAV. De order wordt direct doorgegeven aan het Warehouse Management Systeem waarna de klant de voortgang van de uitvoering van de order via HST Online kan volgen.

In de loop van 2009 zullen ook transportopdrachten binnen de Benelux geboekt kunnen worden via de nieuwe portal. Ook zal een ‘milieu prestatie indicator’ worden geïntegreerd. De indicator maakt per type wegvervoer inzichtelijk wat de milieubelasting per vervoersalternatief is. Met dit inzicht kunnen klanten, door bijvoorbeeld bundeling van zendingen, keuzes maken die het milieu minder belasten. In de fase die daarop volgt, kunnen klanten het volledige dienstenpakket, waaronder ook internationaal transport en zee- & luchtvracht, online boeken. De portal wordt in samenwerking met CAPE Groep gerealiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer