Ga naar hoofdinhoud

Traxens verlaagt prijs voor volgen containers

City Network

Traxens, dat hoogwaardige data en diensten levert voor de supply chain-sector, kondigt aan dat het de nieuwe prijsstelling heeft geïntroduceerd om wereldwijde partners te helpen de uitdagingen van de COVID-19-pandemie het hoofd te bieden. Het bedrijf biedt nu een prijs van 35 US dollar per slimme rit met droge containers – in een poging om de supply chain-sector te versterken.

De COVID-19-pandemie treft momenteel toeleveringsketens over de hele wereld. In een volatiele markt moeten supply chains veerkrachtig zijn en zich snel en efficiënt kunnen aanpassen. Veranderingen in wereldwijde handelsovereenkomsten en andere factoren creëren altijd een zekere mate van onzekerheid in supply chains. Dit jaar heeft COVID-19 de onzekerheid in de supply chain naar een geheel nieuw niveau getild.

Uit onzekerheid kunnen echter sterkere partnerschappen en samenwerkingsverbanden ontstaan. Traxens slimme containeroplossingen bieden real-time inzicht in wereldwijde zendingen. De slimme container- en dataservices van Traxens geven klanten inzicht in de belangrijkste gegevens over wanneer, waar en waarom verstoringen of vertragingen optreden. Met nauwkeurige inzichten binnen handbereik kunnen klanten snel beslissingen nemen en samenwerken met partners en klanten om kosten, vertragingen en achterstanden te minimaliseren, wat met name belangrijk is in het huidige klimaat.

Traxens is ervan overtuigd dat als iedereen in de supply chain toegang heeft tot deze essentiële inzichten, de industrie beter in staat zal zijn om terug te keren naar een normale situatie zodra de pandemie onder controle is gebracht. Daarom biedt Traxens zijn klanten nu deze speciale aanbieding aan tot eind 2020. Bestaande klanten zullen automatisch profiteren van de nieuwe prijs van 35 US dollar per containertrip; deze besparing is ook beschikbaar voor nieuwe klanten, die toegang zullen hebben tot real-time zichtbaarheid en hernieuwd vertrouwen in gegevensgestuurde beslissingen. Traxens’ ivd-oplossingen geven klanten naar eigen zeggen meer gemoedsrust en extra veerkracht in een tijd waarin de scheepvaartindustrie zwaar te lijden heeft onder de verstoring van de transporten als gevolg van COVID-19.

“In een tijd van crisis heeft Traxens een maatschappelijke betrokkenheid bij alle belanghebbenden en eindklanten en daarom hebben we de kosten van onze ivd-oplossingen drastisch verlaagd. De slimme containerdiensten van Traxens stellen belanghebbenden in de toeleveringsketen in staat om effectief samen te werken, met de klok rond inzicht in de containerinformatie, terwijl de wereld ernaar streeft om de volledige operationele capaciteit te hervatten. Nu de industrie te maken heeft met langere leveringstermijnen, langere verblijftijden, de behoefte aan 24/7 toegang tot de containeractiviteit en een grotere zichtbaarheid van de containers in de overslaghavens, de grenscontrole en de douane, wil Traxens zijn steentje bijdragen”, aldus Jacques Delort, managing director van Traxens. “Wanneer deze pandemie voorbij is, hopen we dat we allemaal beter en veerkrachtiger zijn, klaar om de hernieuwde vraag te ondersteunen met wendbaarheid en efficiëntie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer