Ga naar hoofdinhoud

Van der Veen neemt Kapa over

Transportbedrijf van der Veen transport uit Garijp heeft afgelopen week een overeenkomst gesloten tot de overname van het wagenpark en de transportactiviteiten van KAPA transport Katwijk.

Van der Veen transport garijpKAPA Transport is sinds 1960 actief in de transport- sector en heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren van bouwmaterialen en staalconstructies. KAPA transport opereert hoofdzakelijk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Engeland. KAPA zal zijn activiteiten als specialist op gebied van project- en sierbestrating vanuit Katwijk voortzetten en verder door ontwikkelen.
Met de overname van de activiteiten en het wagenpark van KAPA transport verwacht van der Veen transport de huidige en nieuwe opdrachtgevers nog flexibeler te kunnen bedienen met modern materieel en vakkundig personeel.

Door deze overname zal het wagenpark van Van der Veen bestaan uit 40 trekkende eenheden en 60 opleggers voorzien van auto-laadkranen variërend van 16 tot 28 t/mtr. Deze worden voornamelijk ingezet voor het transport van bouwmaterialen, heipalen rondhout, staal en exceptioneel transport door de gehele Benelux en Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer