Commercial Vehicle Show afgelast • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Commercial Vehicle Show afgelast

De organisatoren van de Britse transportvakbeurs Commercial Vehicle Show hebben besloten het evenement af te gelasten. Het zou van 28 tot en met 30 april hebben plaatsgevonden in het NEC in Birmingham.

Commercial Vehicle ShowDe organisatie zag in december al dat de economische crisis het bedrijfsautofabrikanten moeilijk maakte om zich te verbinden aan grote internationale tentoonstellingen. Ondanks vele afzeggingen van truckfabrikanten kwamen er nog 290 inschrijvingen binnen. De organisatie vond dat echter niet genoeg om een CV Show op het vertrouwde niveau te laten plaatsvinden.

“Wij hebben ook gezien dat andere bedrijfsautoshows bijna allemaal gecancelled zijn voor 2009”, aldus Roger King, topman van de Road Haulage Association, een van de partners van de organisatie. “De status van ons evenement weerhield er ons echter van om over een nacht ijs te gaan. We moeten uiteindelijk toch de moeilijke beslissing van afgelasten nemen, maar denken dat het de juiste is. We zien namelijk ook dat er voor 2010 al veel meer animo is, dus proberen we er in april van dat jaar weer te staan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer