Vijf nieuwe DAF XF trekkers voor VTS Verdijk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vijf nieuwe DAF XF trekkers voor VTS Verdijk

Onlangs heeft Joost Hafmans, directeur/eigenaar van VTS Verdijk transport, zijn transportvloot uitgebreid met vijf DAF XF Super Space Cab trekkers. Het wagenpark heeft nu een omvang van ruim 100 eenheden. Alle nieuwe DAF XF trekkers zijn geleverd door Allers Bedrijfswagens.

Verdijk Transport VTS DAF XF Super space cab

De nieuwe DAF trekkers worden onder andere ingezet op de ‘België-Italië transportroute’ en gaan rijden met een dubbele bemanning. Rijden met een dubbele bemanning vraagt om een cabine met veel ruimte. De DAF XF biedt deze ruimte in overvloed met een werk- en leefruimte van 12,6 m3 en met een stahoogte van 2,25 m. Voor de chauffeur en de bijrijder zijn er Luxe Air stoelen. Ook is er veel opbergruimte, ruim 675 liter, een ruime ladekoelkast, extra ruimte voor de magnetron en een standairco. Daarnaast beschikt de XF over prima bedden, waarbij het onderste bed een lengte heeft van 2,20 meter. De DAF XF trekkers zijn uitgerust met de 10,8 liter Paccar MX-11 motor, een AS Tronic versnellingsbak en de nieuwe, krachtige 3-standen motorrem. De koplampen zijn voorzien van LED-technologie voor maximale lichtopbrengst. Naast skylights, dakspoiler, fenders en side skirts is de cabine uitgevoerd met een B3-alarm.

Farmceutische producten

Met 170 gemotiveerde medewerkers verzorgt VTS dagelijks de transporten van temperatuur gecontroleerde- en farmaceutische transporten in geheel Europa. Voor de opslag van de farmaceutische producten beschikt VTS over crossdock warehouses voor 2 tot 8°C en 15 tot 25°C. welke voldoen aan de GDP-richtlijnen. Voor de opslag van diverse overige producten is een warehouse met een capaciteit van circa 4000 palletplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er nog warehouses die dedicated gebruikt worden door farma klanten. Het transport wordt onder andere uitgevoerd met FRC gecertificeerde koeltrailers, Dual-temp/double-deck trailers uitgerust met een verschuifbare, geïsoleerde tussenwand en draagbalken, waardoor de maximale laadcapaciteit wordt verdubbeld van 33 naar 66 europallets.

ADR-gecertificeerde chauffeurs

VTS Verdijk transport heeft een eigen vestiging met 50 medewerkers in Goleniow (Polen), welke mede is opgezet als uitvalbasis naar Oost-Europa. Belangrijk is tevens, dat zij met eigen opgeleide medewerkers, ook voor deelladingen, het transport verzorgen in geheel Europa. VTS Verdijk transport is ISO-9001:2012 gecertificeerd en heeft een groothandelsvergunning.

Tussen VTS Verdijk transport en Allers Bedrijfswagens is er een uitstekende samenwerking. “Goed overleg, korte lijnen en uitstekende snelle service, zijn bij ons de pluspunten voor een goede samenwerking met de dealer. Dit in combinatie met prima prijsafspraken, en de enorm ruime cabine, is voor ons belangrijk geweest bij de aanschaf van de nieuwe DAF voertuigen”, zegt Joost Hafmans.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer