European Trailer Care: Steeds meer trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

European Trailer Care: Steeds meer trucks

Met nieuwe vestigingen in Barneveld, Amsterdam, Emmen en Echt is het totale netwerk van Europe Trailer Care (ETC) in de Benelux uitgegroeid tot 34 vestigingen.

ETC’s vice-voorzitter Anton Müller: “Verder hebben we uiteraard onze Europese nooddienst waardoor we ook buiten de Benelux werkzaam zijn. Maar de bedoeling is wel om ons concept op den duur uit te breiden tot andere Europese landen, te beginnen in Duitsland. Ook daar zoeken we universele full-service truck- en trailerreparatiebedrijven die tot onze organisatie toe willen treden en mee willen doen in het netwerk.”
ETC-adviseur Peter Elkhuizen: “De trend is steeds meer dat onze leden naast trailers ook trucks doen. De wat teruglopende conjunctuur is voor ons trouwens best wel gunstig, want dat dwingt de mensen beter op hun kostenniveau te letten. Op dat punt zijn de ETC-bedrijven namelijk uitermate concurrerend!” Peter Elkhuizen (rechts op de foto) zal overigens eind dit jaar zijn functie als voorzitter van de TRTA neer leggen. Wie hem opvolgt wil hij nog niet kwijt. Elkhuizen blijft voorlopig nog wel verbonden aan ETC. “Iemand met zulke contacten is voor ons een hoop waard”, zegt Anton Müller.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer