Ford en BNP Paribas richten Ford Trucks Lease op • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ford en BNP Paribas richten Ford Trucks Lease op

Ford Trucks en BNP Paribas Leasing Solutions zijn een samenwerking gestart om klanten van Ford Trucks de meest voordelige financiële oplossing te bieden. Dat gaat gebeuren onder het merk ‘Ford Trucks Lease’. Dat geldt voor klanten in Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

Voortbouwend op meer dan 60 jaar ervaring in de productie van vrachtwagens en productontwikkeling voor de internationale markten, zet Ford Trucks een nieuwe stap in het versterken van haar doelstelling om een ‘compagnon’ te zijn die zich bekommert om haar klanten en hun zaken verbetert. In het kader van de nieuwe samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions kunnen klanten die in Frankrijk, Duitsland en de Benelux voor voertuigen van Ford Trucks kiezen, voortaan profiteren van de financieringsmogelijkheden van Ford Trucks Lease, in overeenstemming met de dynamiek van het land en de markt.

Na de back-to-back lanceringen in Portugal, Spanje, Italië, België en Luxemburg, heeft Ford Trucks het afgelopen jaar strategische concrete stappen gezet in zijn groeiproces in West-Europa door opeenvolgende benoemingen van distributeurs in de grootste markten van Europa, Duitsland en Frankrijk. Met deze overeenkomst zal de onderneming via haar distributeurs financiële leasing, operationele leasing en leningsoplossingen aanbieden aan haar klanten in deze regio’s, onder de merknaam Ford Trucks Lease.

Ford Trucks manager Serhan Turfan: “Als Ford Trucks zijn we blij dat we in korte tijd een baanbrekende positie in de zware commerciële industrie hebben bereikt. De F-MAX, winnaar van de 2019 International Truck of the Year (ITOY) award, blijft een van de belangrijkste symbolen van onze productiekracht, engineeringscapaciteiten, design, technologie en voertuigontwikkeling. Na het ontvangen van de ITOY award hebben we onze groeiplannen versneld als gevolg van de grote vraag naar de F-MAX in Europa. Dankzij onze engineeringexpertise en superieure R&D produceren we nu vrachtwagens en zijn we actief in meer dan 40 landen wereldwijd. Onze wereldwijde expansie gaat door zoals gepland met nieuwe faciliteiten, meer markten en nieuwe samenwerkingsverbanden. In dit verband viel onze samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions op door het brede aanbod van financiële producten en digitale oplossingen. In lijn met ons doel om een “metgezel” te zijn die om zijn klanten geeft en hun business verbetert, zullen we voorzieningen blijven creëren voor onze klanten om hun business nog verder te stimuleren.”

“We zijn er trots op om samen te werken met Ford Trucks en hun ontwikkelingsplannen in Frankrijk, Duitsland en de Benelux te ondersteunen. Onze internationale aanwezigheid gekoppeld aan onze lokale expertise stelt ons in staat om onze partner te voorzien van een solide financieringsprogramma om hun business te versnellen,” aldus Isabelle Loc, CEO van BNP Paribas Leasing Solutions.

Nederland heeft nog altijd geen officiële distributeur voor de Ford F-Max.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer