Ga naar hoofdinhoud

Melo kiest voor Iveco Eurocargo

Melo Logistics uit Breda heeft onlangs van dealer Deba Bedrijfswagens vier nieuwe Iveco’s Eurocargo in ontvangst genomen. De Iveco Eurocargo is de huidige International Truck of the Year.

iveco_melo2
De nieuwe Iveco Eurocargo’s van Melo Logistics vormen de eerste order van vier stuks geleverd in Nederland. De Eurocargo slaapcabine-uitvoering is uitgevoerd in de goed herkenbare huisstijl van Melo Transport. De belettering op de laadbak, geleverd door de Graaf Carrosserieën,  is aangebracht door Neggers Reclame. De distributietrucks zullen worden ingezet voor verschillende opdrachtgevers waaronder GLS en TNT.

iveco_melo
Eigenaar Melo Logistics de heer S. Muthuligam neemt de wagen in ontvangst van de heer J.Poppelaars namens DEBA Bedrijfswagens BV.

De trucks hebben de 210pk en 750Nm sterke 4-cilinder Tector 5 dieselmotor aan boord. De Euro 6 emissienorm wordt bereikt door het Hi-SCR uitlaatgas behandelingssysteem. Hierbij wordt geen uitlaatgas gerecirculeerd(EGR) waardoor de verbranding schoner is, het brandstofverbruik lager en het onderhoudsinterval langer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer