Koelnieuws bij Burgers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Koelnieuws bij Burgers

Burgers Carrosserie Aalsmeer staat op de Carrosserie Vakdagen met een twee-assige geïsoleerde oplegger, geschikt voor het transport van onder andere orchideeën van de kwekerij naar de veiling.

In de oplegger passen 23 VBA/BVH karren of 43 Deense plantenkarren. Het voerruig is uitgerust met een stuuras, een koelmachine die ook kan verwarmen, een laadklep en een gesloten doorbouw. Verder staat Burgers op de beurs met een prototype van een verwarmingsinstallatie, die geschikt is voor opleggers. Bij de montage wordt gebruikt gemaakt van het koelgat waarmee de meeste geïsoleerde opleggers geleverd worden. De vorm van de verwarmingsinstallatie is zodanig dat deze binnen de max. kopstraal van 2040 mm valt.
Het systeem is zeer snel te monteren en te demonteren, heeft een grote verwarmingscapaciteit, kan zowel via vloer als via onderzijde dak warme lucht uitblazen en kan worden voorzien van een 230 volt elektrische aansluiting om ‘s nachts of in het weekend met netstroom te verwarmen.
Op de buitenstand zal Burgers een ‘double deck’ oplegger neerzetten die met name geschikt is voor het vervoer van levensmiddelen op rolcontainers en pallets. Het vloeroppervlak is 60 procent groter dan dat van een standaard 13.60 oplegger. De goederen kunnen diepgevroren, gekoeld of ongekoeld worden vervoerd in verschillende compartimenten.  Op het buitenterrein staat verder een truck, voorzien van een geconditioneerde carrosserie met Twaron wanden, een lengteschot en klapschotten om twee compartimenten – koel- en vriesdeel – te kunnen vormen.


 .

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer