Mondial Movers op de 'piaggio' getrapt • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Mondial Movers op de ‘piaggio’ getrapt

Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, is gepikeerd omdat hun Piaggio Ape is geweigerd voor de “Transport Online 12 Mooiste Trucks verkiezing”.

Piaggio APETijdens een bijeenkomst van medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven werd geopperd om de bedrijfslieveling in te schrijven voor een truckverkiezing. Het voertuig werd vervolgens netjes aangemeld bij Transport-Online. Er kan dan vanaf 2 augustus door alle bezoekers van Transport Online op de aangemelde trucks worden gestemd en de 12 mooiste trucks krijgen een plaatsje op de truckkalender voor 2010.

Jammer genoeg, zegt Mondial Movers, is de inschrijving door de redacteur van de website, mevrouw Esther van der Wal-de Vries, geweigerd: “Omdat het geen echte vrachtwagen is.”

Tom Stuij, directeur van Mondial Movers: “We zijn erg teleurgesteld en eigenlijk is er sprake van discriminatie op grond van afmeting. Het is ons geen procedure waard en eigenlijk zijn ook de deelnameregels nogal duister, maar vooral het feit dat onze 700 enthousiaste verhuizers nu niet op hun ‘eigen’ auto kunnen stemmen doet wel pijn. We hopen dat onze APE toch nog eens kan schitteren!”

Mondial Movers heeft de APE, die het voertuig zelf betitelt als ‘de kleine vrachtwagen’ begin 2008 in gebruik genomen en er worden beurzen en festiviteiten door het hele land mee bezocht. Piaggio APE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer