fbpx Ga naar hoofdinhoud

Opvallend veel trailermerken aanwezig

Het wordt weer druk op de wegen in en rond Hardenberg. De twaalfde editie van de Carrosserie Vakdagen Hardenberg vindt plaats. In een tijd dat het volop crisis lijkt is de beurs zo goed als uitverkocht. Vooral veel trailermerken hebben dit keer de weg naar Hardenberg gevonden.
Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2012Voor deze editie hebben zich ruim 250 exposanten uit de truck-, oplegger-, carrosserie- of aanverwante branches ingeschreven. Wellicht dat het komt door het prachtige buitenterrein achter de nieuwe hal in Hardenberg, maar dit keer hebben zich heel veel trailerfabrikanten en -vertegenwoordigers ingeschreven. Wij noemen op: Fahrzeugwerk Bernard Krone, Kögel Trailer, Schmitz Trailer, Pacton Trailers, Broshuis, Renders, HRD Trailer Engineering, Faymonville Distribution, Benalu Nederland, Kraker Trailers, Magyar Nederland, GS*Meppel en Doll Fahrzeugbau. Dat is een lijstje waar de Evenementenhal trots op mag zijn. Ook alle truckmerken zijn trouwens aanwezig, plus een hele reeks aan carrosseriebouwers en -bedrijven. De Vakdagen zouden de Vakdagen niet zijn als er ook niet flink wat nieuws te melden is. Dat is er ook, getuige de volgende negen pagina’s, waar diverse exposanten alvast iets van hun nieuws laten zien. Maar op de beurs zelf is natuurlijk nog veel meer te zien.

Reden te over dus om de gang naar Hardenberg te maken. Als u er eenmaal bent weet u zich in de goede handen van de Evenementenhal Hardenberg, bekend van de fullservice formule. Of u nu exposant bent of bezoeker, Evenementenhal verzorgt alles tot in de puntjes. Zo is er goed catering en is parkeren voor iedereen gratis!

De grote aantrekkingskracht om aan deze vakbeurs deel te nemen en te bezoeken komt onder andere door de full service formule. Velen zijn er al mee bekend; Evenementenhal verzorgt alles tot in de puntjes, door een volledig concept te bieden aan exposant en bezoeker. Het volledig verzorgen van de catering, waarbij hapjes en drankjes kosteloos worden aangeboden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en is parkeren gratis. Voor exposanten wordt ook nog eens de standbouw en uitnodigingen verzorgd. Uiteraard spelen de lage deelnemerskosten en de goede kwaliteit van bezoekers een andere belangrijke rol.

Ook dit jaar is TTM.nl weer de mediapartner van de Carrosserie Vakdagen Hardenberg. Zo krijgt u bij het binnengaan van de beurs een door TTM.nl gemaakte beursplattegrond in de vorm van een klein boekje uitgereikt. Ten slotte maakt de redactie samen met de beursorganisatie een dagelijkse beurskrant. Ook die wordt bij binnenkomst aan u uitgereikt. Parallel daaraan verschijnt ook een dagelijkse e-mailnieuwsbrief die geheel is gewijd aan de Carrosserie Vakdagen. U kunt zich daarvoor aanmelden via de website ttm.nl.

 

Openingstijden
Dinsdag                             27 maart                                             14.00 – 22.00 uur
Woensdag                         28 maart                                             14.00 – 22.00 uur
Donderdag                        29 maart                                             14.00 – 22.00 uur

 

 

Adres:

Evenementenhal Hardenberg

Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

www.evenementenhal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer