Renault Trucks servicedienst heet nu 'Renault Trucks 24/7' • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault Trucks servicedienst heet nu ‘Renault Trucks 24/7’

Renault Trucks heeft de naam van de 24-uurs servicedienst, het symbool van de beschikbaarheid naar haar klanten, gewijzigd. De nieuwe naam is Renault Trucks 24/7 om de beschikbaarheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – aan te tonen.

Renault Trucks service De pechhulpdienst Renault Trucks 24/24 wordt Renault Trucks 24/7 om de beschikbaarheid van de dienst aan te tonen. Renault Trucks staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om haar klanten te helpen, ongeacht de locatie waar ze zich bevinden of de dag en het tijdstip waarop ze beroep doen op deze dienst.

Dankzij een netwerk van 1.500 servicepunten en meer dan 1.000 servicewagens garandeert Renault Trucks een efficiënte en snelle interventiedienst. Via één centraal telefoonnummer kunnen de klanten contact opnemen met één van de drie serviceplatformen in Europa. Hier werken 50 adviseurs die 15 talen spreken (Duits, Spaans, Frans, Engels, Italiaans, Nederlands, Portugees, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Russisch).

Nadat er via de telefoon een diagnose is gesteld, komt er, indien nodig, een technicus ter plaatse. Deze onderzoekt het probleem en lost in 90% van de gevallen het probleem ter plaatse op. Indien er specifieke onderdelen nodig zijn om het probleem te verhelpen, kan het netwerk een beroep doen op de Activ’Parts-dienst. Deze dienst is 24 uur per dag beschikbaar en verstuurt in noodgevallen de onderdelen naar alle landen in Europa. Tenslotte kan men via Internet vanaf de eerste oproep het verloop van de interventie volgen.

Renault Trucks service logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer