Ga naar hoofdinhoud

Trailer ligt goed op koers

Trailer 2011 ligt goed op koers voor een succesvolle editie van de vakbeurs aan het einde van dit jaar. Dat meldt organisator Transport en Logistiek Vlaanderen. Het sterk toenemende aantal inschrijvingen in de loop van de voorbije weken, heeft er voor gezorgd dat 80 procent van de voorziene ruimte in Kortrijk Xpo is uitverkocht.
TrailerTrailer 2011, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor wegtransportmateriaal en toebehoren, duurt van 25 tot 29 november 2011 in Kortrijk Xpo. Beursorganisator Transport en Logistiek Vlaanderen (TLV) stelde in het voorjaar al een groeiende interesse vast, ingegeven door de betere verkoopcijfers in de sector. Het verbeterde economische klimaat heeft ervoor gezorgd dat deze interesse werd omgezet in inschrijvingen. In de loop van de afgelopen weken hebben talrijke exposanten het licht definitief op groen gezet. Daardoor is de beschikbare standruimte in Kortrijk Xpo, op ongeveer 5 maanden voor de opening van de beurs, al voor 80 procent ingenomen.

“Dit is meteen het sein voor de nog niet ingeschreven bedrijven om hun voornemens om aan Trailer 2011 deel te nemen om te zetten in daden. Dit is niet alleen hun garantie om erbij te zijn, maar vooral om een optimale standlocatie te verwerven”, aldus TLV.

Het voorspoedig verloop van de inschrijvingen stemt beursorganisator TLV tevreden. De terugkeer van minstens één van de ‘drie Duitse toonaangevende trailerbouwers’ laat ook het beste vermoeden voor wat het aantal internationale bezoekers betreft.

Binnenkort kunnen alle standhouders ook opnieuw inschrijven voor de prestigieuze Trailer Awards.   Deze awards (één voor het beste voertuig en één voor de beste component) zullen samen met andere gerenommeerde awards, waaronder de ‘International Truck of the Year Award’,  worden uitgereikt op de openingsceremonie van Trailer 2011 op donderdag 24 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer